fbpx

TULEVAT KURSSIT

Tilaa Iisan uutiskirje niin saat tiedot tulevista kursseista ensimmäisten joukossa suoraa sähköpostiisi.

KIRJOITA KIRJOITA! Iisa Pajulan sanoittamisviikonloppu La 4.3. – su 5.3.2023 (+ Kustantajatreffit-etäosuus Zoomissa to 9.3.2023)

Helsinki (Kaarlenkatu 12)


Intensiivinen sanoittamisen viikonloppukurssi niille, jotka kirjoittavat tai haluaisivat kirjoittaa laululyriikkaa ammattimaisesti joko muille artisteille, itselleen tai molempia. Kurssilla opetellaan käyttämään omaa persoonallista kirjoittajaääntä annetuista aiheista ja rajatussa aikaraamissa kirjoittamiseen. Se sopii jo sanoittamiseen tuntumaa saaneille, eri tasoisille kirjoittajille.

Kurssilla harjoitellaan jakamaan omaa, keskeneräistä laulunkirjoittamisprosessia ryhmälle. Kurssi koostuu kahdesta intensiivisestä kirjoittamispäivästä, joista kumpikin sisältää ryhmäsparraussession Iisa Pajulan kanssa. Oman valinnan mukaan kurssi voi painottua joko cowrite-työtapaan valmentavaan ryhmässä kirjoittamiseen tai yksilötyöskentelyyn. Kummassakin tapauksessa oma pienryhmä on suuressa roolissa vertaistukena ja sparrausapuna.

Kurssiin sisältyy myös torstaina 9.3.2023 klo 18-19.30 etänä toteutettava Kustantajatreffit-osuus: Kaiku Songs -musiikkikustantamon publishing manager Jonnaemilia Karrus antaa etätapaamisessa kurssilaisille eväitä siihen, miten musiikkikustantajia voi ja kannattaa lähestyä ja millaisia askelmerkkejä ammattilaulunkirjoittajaksi tähtäävä voi uralleen seuraavaksi asettaa. Musiikkikustantaja on säveltäjien ja sanoittajien tärkein kaupallinen kumppani, sparraaja ja tekijän edustaja mm. teoksiin liittyviin hallinnollisiin tehtäviin liittyen.

Kurssi alkaa lauantaina 4.3. klo 10 ja päättyy sunnuntaina 5.3. klo 19 mennessä (+ etäosuus 9.3. klo 18-19.30). 

HINTA

279€ (sis. alv 24%). Tutustuthan huolellisesti maksu- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista.

Hinta sisältää:

– ennakkotehtävät, ryhmäopetuksen ja kaksi ryhmäsparrauskertaa (à 40 min n. 4 hengen ryhmissä toteutettuna) kurssiviikonlopun aikana 4.-5.3.
– 9.3. klo 18-19.30 etänä toteutettavan Kustantajatreffit-osuuden Kaiku Songs -musiikkikustantamon publishing manager Jonnaemilia Karruksen kanssa
– kurssimateriaalin
– vapaaehtoisen verkostoitumismahdollisuuden kurssilaisten kanssa suljetussa Facebook-ryhmässä
– kahvit/teet kurssitilassa

Huom. Kurssihinta ei sisällä majoitusta tai ruokailuja, joista kukin kurssilainen huolehtii omakustanteisesti.

SIJAINTI
Kurssitila sijaitsee Helsingin Kalliossa osoitteessa Kaarlenkatu 12.

KAPASITEETTI
Kurssille otetaan 16 osallistujaa. Paikat täyttyvät siinä järjestyksessä kuin kurssipaikat varataan. Kurssille ei siis ole erillistä valintamenettelyä.

Tarkempi kurssi-info ja loppulasku toimitetaan sähköpostitse ennakkotehtävien kanssa 2 viikkoa ennen kurssia.

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT

Kurssipaikka vahvistetaan maksamalla varausmaksu 139,50€ (sis. ALV 24%), joka laskutetaan ilmoittautuneelta heti ilmoittautumisen jälkeen. Loput kurssimaksusta (139,50€ sis. ALV 24%) maksetaan loppulaskulla, joka toimitetaan sähköpostitse 2 viikkoa ennen kurssin alkua. Lasku tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua, jotta oikeus kurssipaikkaan säilyy.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Ilmoittautuminen on mahdollista perua 17.2.2023 mennessä veloituksetta. Sen jälkeen tapahtuvasta perumisesta ei palauteta varausmaksun osuutta (139,50€ sis. ALV 24%). Kokonaan perumatta jätetyistä ilmoittautumisista veloitetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen info@iisaofficial.com (esim. sosiaalisen median kautta tehtyjä peruutusilmoituksia ei huomioida).

KURSSI ON LOPPUUNVARATTU. Voit liittyä seuraavan Kirjoita kirjoita! -kurssin odotuslistalle. Kuulet seuraavasta kurssista ennakkoon ja pääset varaamaan paikkaasi ennen muita. Odotuslistalle liittyminen ei sido osallistumaan kurssille. LIITY ODOTUSTLISTALLE TÄSTÄ. 

MENNEET KURSSIT

IISA PAJULAN SANOITTAMISKURSSI HELSINGISSÄ: Omakohtaisten sanoitusten kirjoittaminen

Helsinki (Kaarlenkatu 12)
Pe 2.9.- su 4.9.2022

 

Viikonloppukurssilla opit kirjoittamaan sanoituksiisi samastuttavaa tarttumapintaa huolellisen aiheenrajaamisen kautta, terävöittämään ilmaisuasi ja löytämään persoonallisen tyylisi sanoittajana. Opit välttämään sanoittamisen tavanomaisimpia sudenkuoppia, ja saat näkymän ammattilaulunkirjoittamisen kulissien takaiseen maailmaan. Kurssin sisältö koostuu keskustelusta, teoriaosuuksista, kirjoittamisesta ja oman kirjoittamisen reflektoinnista. Viikonloppu päättyy open stage -henkiseen, omien sanoitusten vapaaehtoiseen luentaan. Se on myös ainutlaatuinen verkostoitumismahdollisuus muiden sanoittamisesta kiinnostuneiden kanssa. Kurssiin liittyy ennakkotehtävä. Iisa opastaa kurssilla syvemmälle omakohtaisten sanoitusten kirjoittamiseen kannustavassa, jokaisen henkilökohtaista luovuutta arvostavassa ilmapiirissä. Kurssi alkaa perjantaina 2.9. klo 16.30 ja päättyy sunnuntaina 4.9. klo 15. Jokainen kurssilainen saa viikonlopun aikana myös henkilökohtaisen sparrausajan (15 min) sekä kirjallisen loppupalautteen kurssin jälkeen.

Kurssi soveltuu kaikille laululyriikan kirjoittamisesta kiinnostuneille – sekä pelkästään sanoituksia kirjoittaville että myös sanojaan säveltäville tekijöille, edistyneemmille ja vasta aloitteleville. Mukaan tarvitset perinteiset muistiinpanovälineet ja halutessasi läppärin.

Kurssihinta 329€ (sis. ALV 24%) sisältää ennakkotehtävän, opetuksen kurssin aikana, henkilökohtaisen sparrausajan ja loppupalautteen sekä pääsyn kurssilaisten verkostoitumisryhmään (Facebook).

BIISILEIRI HAILUODOSSA

Kulttuuritalo Päiväkoti
La 22.1.- su 23.1.2022 (-> La 28.5. – su 29.5.2022)

 

Kulttuuritalo Päiväkodin biisileiri on lauluntekijöille ja -kirjoittajille suunnattu leiri, jossa etsitään omia vahvuuksia ja kehitytään biisintekijöinä. Työskentely tapahtuu ohjatusti sekä ryhmissä että itsenäisesti Kulttuuritalo Päiväkodin tunnelmallisissa tiloissa. Osallistujat saavat myös henkilökohtaista palautetta ohjaajilta. Kaksipäiväisen biisileirin ohjaajina toimivat laulaja-lauluntekijät Iisa Pajula ja Samuli Putro. Biisileirille valitaan hakemusten perusteella 12 biisintekijää.

Lisätiedot: Päiväkotiinfo@kulttuuritalopaivakoti.fi

IISA PAJULAN SANOITTAMISKURSSI STOCKFORSISSA: OMAKOHTAISTEN SANOITUSTEN KIRJOITTAMINEN

Stockfors
Pe 18.3.- su 20.3.2022


Haluatko kirjoittaa sanoituksia – joko itsellesi tai muille artisteille – mutta etsit vielä ääntäsi sanoittajana? Etsitkö keinoja kehittää tekstejäsi eteenpäin? Haluatko herättää kuulijassa vahvoja tunnereaktioita ja samastumista?

Laulaja–lauluntekijä Iisa Pajula (Iisa) opastaa kurssilla syvemmälle omakohtaisten sanoitusten kirjoittamiseen. Viikonloppukurssilla opit kirjoittamaan sanoituksiisi samastuttavaa tarttumapintaa huolellisen aiheenrajaamisen kautta, terävöittämään ilmaisuasi ja löytämään tyylisi sanoittajana. Opit myös välttämään sanoittamisen tavanomaisimpia sudenkuoppia. Kurssin sisältö koostuu keskustelusta, teoriaosuuksista, kirjoittamisesta ja oman kirjoittamisen reflektoinnista. Kurssi soveltuu kaikille laululyriikan kirjoittamisesta kiinnostuneille – sekä pelkästään sanoituksia kirjoittaville että myös sanojaan säveltäville tekijöille, edistyneemmille ja vasta aloitteleville sanoittajille.

SANOITA NIIN ETTÄ TUNTUU – KAIKILLE VAPAA LUENTO SANOITTAMISESTA

30. syyskuuta 2021 klo 18-19:30 (Zoom)

 

Miten päästä alkuun sanoittamisessa? Miten syventää omaa ilmaisua laululyriikan kirjoittajana? Kuinka kuulijassa herätetään tunnereaktioita ja samastumista? Mistä uniikit aiheet löytyvät – ja miten niihin tartutaan?

Ammattisanoittaja ja Itke, kirjoita, laula -uutuuskirjan kirjoittaja Iisa Pajula vastaa luennollaan muun muassa näihin kysymyksiin. Maksuton tilaisuus järjestetään etänä Zoom-palvelussa. Varaa oma paikkasi ilmoittautumalla ennakkoon – saat tapaamislinkin ja osallistumisohjeet sähköpostiisi n. vuorokautta ennen tilaisuutta.

Listäiedot: info@iisaofficial.com

TILAA IISAN UUTISKIRJE

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.