fbpx

TULEVAT KURSSIT

IISA PAJULAN SANOITTAMISKURSSI HELSINGISSÄ: Omakohtaisten sanoitusten kirjoittaminen

Helsinki (Kaarlenkatu 12)
Pe 2.9.- su 4.9.2022
MYYNNISSÄ IISAN VERKKOKAUPASSA


Haluatko kirjoittaa sanoituksia, joko itsellesi tai muille artisteille, mutta etsit vielä ääntäsi?

 

Etsitkö keinoja kehittää tekstejäsi ja omaa ilmaisuasi sanoittajana?

 

Haluatko herättää kuulijassa vahvoja tunnereaktioita ja samastumista – tai opetella kokonaan uuden kirjoittamisen lajin?

 

Tervetuloa laulaja–lauluntekijä Iisa Pajulan sanoittamiskurssille Helsingin Kallioon syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Iisa opastaa kurssilla syvemmälle omakohtaisten sanoitusten kirjoittamiseen kannustavassa, jokaisen henkilökohtaista luovuutta arvostavassa ilmapiirissä. Kurssi alkaa perjantaina 2.9. klo 16.30 ja päättyy sunnuntaina 4.9. klo 15. Jokainen kurssilainen saa viikonlopun aikana myös henkilökohtaisen sparrausajan (15 min) sekä kirjallisen loppupalautteen kurssin jälkeen.

Viikonloppukurssilla opit kirjoittamaan sanoituksiisi samastuttavaa tarttumapintaa huolellisen aiheenrajaamisen kautta, terävöittämään ilmaisuasi ja löytämään persoonallisen tyylisi sanoittajana. Opit välttämään sanoittamisen tavanomaisimpia sudenkuoppia, ja saat näkymän ammattilaulunkirjoittamisen kulissien takaiseen maailmaan. Kurssin sisältö koostuu keskustelusta, teoriaosuuksista, kirjoittamisesta ja oman kirjoittamisen reflektoinnista. Viikonloppu päättyy open stage -henkiseen, omien sanoitusten vapaaehtoiseen luentaan. Se on myös ainutlaatuinen verkostoitumismahdollisuus muiden sanoittamisesta kiinnostuneiden kanssa. Kurssiin liittyy ennakkotehtävä.

Kurssi soveltuu kaikille laululyriikan kirjoittamisesta kiinnostuneille – sekä pelkästään sanoituksia kirjoittaville että myös sanojaan säveltäville tekijöille, edistyneemmille ja vasta aloitteleville. Mukaan tarvitset perinteiset muistiinpanovälineet ja halutessasi läppärin.

Kurssihinta 329€ (sis. ALV 24%) sisältää ennakkotehtävän, opetuksen kurssin aikana, henkilökohtaisen sparrausajan ja loppupalautteen sekä pääsyn kurssilaisten verkostoitumisryhmään (Facebook).

 

Kurssille otetaan 20 osallistujaa. Paikat täyttyvät siinä järjestyksessä kuin ne lunastetaan Iisan verkkokaupan kautta. Kurssille ei siis ole erillistä valintamenettelyä. Jos paikat on varattu loppuun, voit ilmoittautua varasijalle ilmoittamalla yhteystietosi osoitteeseen info@iisaofficial.com. Kurssipaikan vapautuessa saat siitä henkilökohtaisen ilmoituksen.

MYYNNISSÄ IISAN VERKKOKAUPASSA

Tiedustelut: info@iisaofficial.com

BIISILEIRI HAILUODOSSA

Kulttuuritalo Päiväkoti
La 22.1.- su 23.1.2022 (-> La 28.5. – su 29.5.2022)

 

Kulttuuritalo Päiväkodin biisileiri on lauluntekijöille ja -kirjoittajille suunnattu leiri, jossa etsitään omia vahvuuksia ja kehitytään biisintekijöinä. Työskentely tapahtuu ohjatusti sekä ryhmissä että itsenäisesti Kulttuuritalo Päiväkodin tunnelmallisissa tiloissa. Osallistujat saavat myös henkilökohtaista palautetta ohjaajilta. Kaksipäiväisen biisileirin ohjaajina toimivat laulaja-lauluntekijät Iisa Pajula ja Samuli Putro. Biisileirille valitaan hakemusten perusteella 12 biisintekijää. (PÄIVITYS: VALINNAT KURSSILLE ON TEHTY.)

Lisätiedot: Päiväkotiinfo@kulttuuritalopaivakoti.fi

MENNEET KURSSIT

IISA PAJULAN SANOITTAMISKURSSI STOCKFORSISSA: OMAKOHTAISTEN SANOITUSTEN KIRJOITTAMINEN

Stockfors
Pe 18.3.- su 20.3.2022


Haluatko kirjoittaa sanoituksia – joko itsellesi tai muille artisteille – mutta etsit vielä ääntäsi sanoittajana? Etsitkö keinoja kehittää tekstejäsi eteenpäin? Haluatko herättää kuulijassa vahvoja tunnereaktioita ja samastumista?

Laulaja–lauluntekijä Iisa Pajula (Iisa) opastaa kurssilla syvemmälle omakohtaisten sanoitusten kirjoittamiseen. Viikonloppukurssilla opit kirjoittamaan sanoituksiisi samastuttavaa tarttumapintaa huolellisen aiheenrajaamisen kautta, terävöittämään ilmaisuasi ja löytämään tyylisi sanoittajana. Opit myös välttämään sanoittamisen tavanomaisimpia sudenkuoppia. Kurssin sisältö koostuu keskustelusta, teoriaosuuksista, kirjoittamisesta ja oman kirjoittamisen reflektoinnista. Kurssi soveltuu kaikille laululyriikan kirjoittamisesta kiinnostuneille – sekä pelkästään sanoituksia kirjoittaville että myös sanojaan säveltäville tekijöille, edistyneemmille ja vasta aloitteleville sanoittajille.

SANOITA NIIN ETTÄ TUNTUU – KAIKILLE VAPAA LUENTO SANOITTAMISESTA

30. syyskuuta 2021 klo 18-19:30 (Zoom)

 

Miten päästä alkuun sanoittamisessa? Miten syventää omaa ilmaisua laululyriikan kirjoittajana? Kuinka kuulijassa herätetään tunnereaktioita ja samastumista? Mistä uniikit aiheet löytyvät – ja miten niihin tartutaan?

Ammattisanoittaja ja Itke, kirjoita, laula -uutuuskirjan kirjoittaja Iisa Pajula vastaa luennollaan muun muassa näihin kysymyksiin. Maksuton tilaisuus järjestetään etänä Zoom-palvelussa. Varaa oma paikkasi ilmoittautumalla ennakkoon – saat tapaamislinkin ja osallistumisohjeet sähköpostiisi n. vuorokautta ennen tilaisuutta.

Listäiedot: info@iisaofficial.com

TILAA IISAN UUTISKIRJE

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.