fbpx

TULEVAT KURSSIT

Tilaa Iisan uutiskirje niin saat tiedot tulevista kursseista ensimmäisten joukossa suoraa sähköpostiisi.

KIRJOITA KIRJOITA! Iisa Pajulan sanoittamisviikonloppu (pe 30.6. – la 1.7.2023)

Helsinki (Otavantie 5)


KURSSIPAIKAT VARATTU LOPPUUN! ILMOITTAUDU VARASIJALLE JA ODOTTAMAAN TIETOA SEURAAVASTA KURSSISTA TÄÄLLÄ.


Intensiivinen sanoittamiskurssi niille, jotka kirjoittavat tai haluaisivat kirjoittaa laululyriikkaa ammattimaisesti joko muille artisteille, itselleen tai molempia. Kurssilla opetellaan käyttämään omaa persoonallista kirjoittajaääntä annetuista aiheista ja rajatussa aikaraamissa kirjoittamiseen, ja se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kollektiiviseen cowrite-työskentelytavan harjoitteluun. Se sopii jo sanoittamiseen jonkin verran tuntumaa saaneille, eri tasoisille kirjoittajille. VARAA KURSSIPAIKKASI IISAN VERKKOKAUPASSA!

Kurssilla harjoitellaan jakamaan omaa, keskeneräistä laulunkirjoittamisprosessia ryhmälle. Kurssi koostuu kahdesta intensiivisestä kirjoittamispäivästä, joista kumpikin sisältää 40-minuuttisen ryhmäsparraussession Iisa Pajulan kanssa. Kurssin ohjelma koostuu lyhyemmistä kirjoitusharjoituksista sekä annetusta toimeksiannosta (ns. liidistä) kirjoittamisen harjoittelusta. Oman valinnan mukaan kurssi voi painottua joko cowrite-työtapaan valmentavaan ryhmässä kirjoittamiseen tai yksilötyöskentelyyn. Kummassakin tapauksessa oma pienryhmä on suuressa roolissa vertaistukena ja sparrausapuna.

Kurssi alkaa perjantaina 30.6. klo 10 ja päättyy lauantaina 1.7. klo 19 mennessä.

HINTA
289€ (sis. alv 24%)Tutustuthan huolellisesti maksu- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista Iisan verkkokaupassa. Voit maksaa kurssin yhdessä tai kahdessa erässä: ensimmäinen erä maksetaan varauksen yhteydessä Iisan verkkokaupassa, ja toinen erä laskutetaan n. 2 viikkoa ennen kurssin alkua.

Hinta sisältää:

– ennakkotehtävät, ryhmäopetuksen ja kaksi ryhmäsparrauskertaa (à 40 min n. 4 hengen ryhmissä toteutettuna) kurssiviikonlopun aikana
– kurssimateriaalin ja Iisa Pajulan Sanoittamisoppaan täysversion (toimitetaan ennakkomateriaalin kanssa 2 viikkoa ennen kurssin alkua)
– vapaaehtoisen verkostoitumismahdollisuuden kurssilaisten kanssa suljetussa Facebook-ryhmässä
– kahvit/teet kurssitilassa

Huom. Kurssihinta ei sisällä majoitusta tai ruokailuja, joista kukin kurssilainen huolehtii omakustanteisesti.

SIJAINTI
Kurssitila Mielenlento (Otavantie 5, Helsinki) sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa metroaseman välittömässä läheisyydessä, joten sinne pääsee kätevästi suoralla metroyhteydellä esimerkiksi Helsingin rautatieasemalta. Myös parkkitilaa löytyy lähistöltä.

KAPASITEETTI
Kurssille otetaan 16 osallistujaa. Kurssille ei ole erillistä valintamenettelyä. Paikat täyttyvät siinä järjestyksessä kuin kurssipaikat varataan Iisan verkkokaupassa.

Tarkempi kurssi-info ja loppulasku toimitetaan sähköpostitse ennakkotehtävien kanssa 2 viikkoa ennen kurssia.

KURSSIPAIKAT VARATTU LOPPUUN! ILMOITTAUDU VARASIJALLE JA ODOTTAMAAN TIETOA SEURAAVASTA KURSSISTA TÄÄLLÄ.

MENNEET KURSSIT

KIRJOITA KIRJOITA! Iisa Pajulan sanoittamisviikonloppu La 4.3. – su 5.3.2023 (+ Kustantajatreffit-etäosuus Zoomissa to 9.3.2023)

Helsinki (Kaarlenkatu 12)


Intensiivinen sanoittamisen viikonloppukurssi niille, jotka kirjoittavat tai haluaisivat kirjoittaa laululyriikkaa ammattimaisesti joko muille artisteille, itselleen tai molempia. Kurssilla opetellaan käyttämään omaa persoonallista kirjoittajaääntä annetuista aiheista ja rajatussa aikaraamissa kirjoittamiseen. Se sopii jo sanoittamiseen tuntumaa saaneille, eri tasoisille kirjoittajille.

Kurssilla harjoitellaan jakamaan omaa, keskeneräistä laulunkirjoittamisprosessia ryhmälle. Kurssi koostuu kahdesta intensiivisestä kirjoittamispäivästä, joista kumpikin sisältää ryhmäsparraussession Iisa Pajulan kanssa. Oman valinnan mukaan kurssi voi painottua joko cowrite-työtapaan valmentavaan ryhmässä kirjoittamiseen tai yksilötyöskentelyyn. Kummassakin tapauksessa oma pienryhmä on suuressa roolissa vertaistukena ja sparrausapuna.

Kurssiin sisältyy myös torstaina 9.3.2023 klo 18-19.30 etänä toteutettava Kustantajatreffit-osuus: Kaiku Songs -musiikkikustantamon publishing manager Jonnaemilia Karrus antaa etätapaamisessa kurssilaisille eväitä siihen, miten musiikkikustantajia voi ja kannattaa lähestyä ja millaisia askelmerkkejä ammattilaulunkirjoittajaksi tähtäävä voi uralleen seuraavaksi asettaa. Musiikkikustantaja on säveltäjien ja sanoittajien tärkein kaupallinen kumppani, sparraaja ja tekijän edustaja mm. teoksiin liittyviin hallinnollisiin tehtäviin liittyen.

IISA PAJULAN SANOITTAMISKURSSI HELSINGISSÄ: Omakohtaisten sanoitusten kirjoittaminen

Helsinki (Kaarlenkatu 12)
Pe 2.9.- su 4.9.2022

 

Viikonloppukurssilla opit kirjoittamaan sanoituksiisi samastuttavaa tarttumapintaa huolellisen aiheenrajaamisen kautta, terävöittämään ilmaisuasi ja löytämään persoonallisen tyylisi sanoittajana. Opit välttämään sanoittamisen tavanomaisimpia sudenkuoppia, ja saat näkymän ammattilaulunkirjoittamisen kulissien takaiseen maailmaan. Kurssin sisältö koostuu keskustelusta, teoriaosuuksista, kirjoittamisesta ja oman kirjoittamisen reflektoinnista. Viikonloppu päättyy open stage -henkiseen, omien sanoitusten vapaaehtoiseen luentaan. Se on myös ainutlaatuinen verkostoitumismahdollisuus muiden sanoittamisesta kiinnostuneiden kanssa. Kurssiin liittyy ennakkotehtävä. Iisa opastaa kurssilla syvemmälle omakohtaisten sanoitusten kirjoittamiseen kannustavassa, jokaisen henkilökohtaista luovuutta arvostavassa ilmapiirissä. Kurssi alkaa perjantaina 2.9. klo 16.30 ja päättyy sunnuntaina 4.9. klo 15. Jokainen kurssilainen saa viikonlopun aikana myös henkilökohtaisen sparrausajan (15 min) sekä kirjallisen loppupalautteen kurssin jälkeen.

Kurssi soveltuu kaikille laululyriikan kirjoittamisesta kiinnostuneille – sekä pelkästään sanoituksia kirjoittaville että myös sanojaan säveltäville tekijöille, edistyneemmille ja vasta aloitteleville.

BIISILEIRI HAILUODOSSA

Kulttuuritalo Päiväkoti
La 22.1.- su 23.1.2022 (-> La 28.5. – su 29.5.2022)

 

Kulttuuritalo Päiväkodin biisileiri on lauluntekijöille ja -kirjoittajille suunnattu leiri, jossa etsitään omia vahvuuksia ja kehitytään biisintekijöinä. Työskentely tapahtuu ohjatusti sekä ryhmissä että itsenäisesti Kulttuuritalo Päiväkodin tunnelmallisissa tiloissa. Osallistujat saavat myös henkilökohtaista palautetta ohjaajilta. Kaksipäiväisen biisileirin ohjaajina toimivat laulaja-lauluntekijät Iisa Pajula ja Samuli Putro. Biisileirille valitaan hakemusten perusteella 12 biisintekijää.

Lisätiedot: Päiväkotiinfo@kulttuuritalopaivakoti.fi

IISA PAJULAN SANOITTAMISKURSSI STOCKFORSISSA: OMAKOHTAISTEN SANOITUSTEN KIRJOITTAMINEN

Stockfors
Pe 18.3.- su 20.3.2022


Haluatko kirjoittaa sanoituksia – joko itsellesi tai muille artisteille – mutta etsit vielä ääntäsi sanoittajana? Etsitkö keinoja kehittää tekstejäsi eteenpäin? Haluatko herättää kuulijassa vahvoja tunnereaktioita ja samastumista?

Laulaja–lauluntekijä Iisa Pajula (Iisa) opastaa kurssilla syvemmälle omakohtaisten sanoitusten kirjoittamiseen. Viikonloppukurssilla opit kirjoittamaan sanoituksiisi samastuttavaa tarttumapintaa huolellisen aiheenrajaamisen kautta, terävöittämään ilmaisuasi ja löytämään tyylisi sanoittajana. Opit myös välttämään sanoittamisen tavanomaisimpia sudenkuoppia. Kurssin sisältö koostuu keskustelusta, teoriaosuuksista, kirjoittamisesta ja oman kirjoittamisen reflektoinnista. Kurssi soveltuu kaikille laululyriikan kirjoittamisesta kiinnostuneille – sekä pelkästään sanoituksia kirjoittaville että myös sanojaan säveltäville tekijöille, edistyneemmille ja vasta aloitteleville sanoittajille.

SANOITA NIIN ETTÄ TUNTUU – KAIKILLE VAPAA LUENTO SANOITTAMISESTA

30. syyskuuta 2021 klo 18-19:30 (Zoom)

 

Miten päästä alkuun sanoittamisessa? Miten syventää omaa ilmaisua laululyriikan kirjoittajana? Kuinka kuulijassa herätetään tunnereaktioita ja samastumista? Mistä uniikit aiheet löytyvät – ja miten niihin tartutaan?

Ammattisanoittaja ja Itke, kirjoita, laula -uutuuskirjan kirjoittaja Iisa Pajula vastaa luennollaan muun muassa näihin kysymyksiin. Maksuton tilaisuus järjestetään etänä Zoom-palvelussa. Varaa oma paikkasi ilmoittautumalla ennakkoon – saat tapaamislinkin ja osallistumisohjeet sähköpostiisi n. vuorokautta ennen tilaisuutta.

Listäiedot: info@iisaofficial.com

TILAA IISAN UUTISKIRJE

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.