fbpx

Iisa Pajulan sanoittamiskurssi Helsingissä 2.–4.9.2022: Omakohtaisten sanoitusten kirjoittaminen

329,00 

Haluatko kirjoittaa sanoituksia, joko itsellesi tai muille artisteille, mutta etsit vielä ääntäsi?
Etsitkö keinoja kehittää tekstejäsi ja omaa ilmaisuasi sanoittajana?
Haluatko herättää kuulijassa vahvoja tunnereaktioita ja samastumista – tai opetella kokonaan uuden kirjoittamisen lajin?

Tervetuloa laulaja–lauluntekijä Iisa Pajulan sanoittamiskurssille Helsingin Kallioon syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Iisa opastaa kurssilla syvemmälle omakohtaisten sanoitusten kirjoittamiseen kannustavassa, jokaisen henkilökohtaista luovuutta arvostavassa ilmapiirissä. Kurssi alkaa perjantaina 2.9. klo 16.30 ja päättyy sunnuntaina 4.9. klo 15. Jokainen kurssilainen saa viikonlopun aikana myös henkilökohtaisen sparrausajan (15 min) sekä kirjallisen loppupalautteen kurssin jälkeen.

Viikonloppukurssilla opit kirjoittamaan sanoituksiisi samastuttavaa tarttumapintaa huolellisen aiheenrajaamisen kautta, terävöittämään ilmaisuasi ja löytämään persoonallisen tyylisi sanoittajana. Opit välttämään sanoittamisen tavanomaisimpia sudenkuoppia, ja saat näkymän ammattilaulunkirjoittamisen kulissien takaiseen maailmaan. Kurssin sisältö koostuu keskustelusta, teoriaosuuksista, kirjoittamisesta ja oman kirjoittamisen reflektoinnista. Viikonloppu päättyy open stage -henkiseen, omien sanoitusten vapaaehtoiseen luentaan. Se on myös ainutlaatuinen verkostoitumismahdollisuus muiden sanoittamisesta kiinnostuneiden kanssa. Kurssiin liittyy ennakkotehtävä.

Kurssi soveltuu kaikille laululyriikan kirjoittamisesta kiinnostuneille – sekä pelkästään sanoituksia kirjoittaville että myös sanojaan säveltäville tekijöille, edistyneemmille ja vasta aloitteleville. Mukaan tarvitset perinteiset muistiinpanovälineet ja halutessasi läppärin. Huom. kurssitilassa ei ole instrumentteja. Akustisen soittimen (esim. kitara) voi toki ottaa halutessaan mukaan, mutta kurssitilassa ei varsinaisesti ole mahdollisuutta työskennellä instrumenttivetoisesti, jotta kaikki osallistujat saavat työskentelyrauhan.

Kurssille otetaan 20 osallistujaa. Paikat täyttyvät siinä järjestyksessä kuin ne lunastetaan Iisan verkkokaupan kautta. Kurssille ei siis ole erillistä valintamenettelyä. Jos paikat on varattu loppuun, voit ilmoittautua varasijalle ilmoittamalla yhteystietosi osoitteeseen info@iisaofficial.com. Kurssipaikan vapautuessa saat siitä henkilökohtaisen ilmoituksen.

Tutustuthan huolellisesti maksu- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista.

Kurssin hinta sisältää:

  • ennakkotehtävän ja ryhmäopetuksen 2.–4.9.2022
  • kurssimateriaalin
  • Iisa Pajulan sanoittamisoppaan täysversion (pdf-muotoinen 30-sivuinen opas, arvoltaan 24,90 € (sis. alv 10%), toimitetaan sähköpostitse ennakkotehtävän ja tarkemman kurssi-infon kanssa 2 viikkoa ennen kurssia)
  • henkilökohtaisen 15 min sparrausajan kurssiviikonlopun aikana
  • kirjallisen loppupalautteen kurssin jälkeen (n. liuskan verran palautetta sanoituksesta/demosta sähköpostitse)
  • vapaaehtoisen verkostoitumismahdollisuuden kurssilaisten kanssa suljetussa Facebook-ryhmässä

Huom. Kurssihinta ei sisällä majoitusta tai ruokailuja, joista kukin kurssilainen huolehtii omakustanteisesti.

_______

Lue alempaa lisää sekä tämän kurssin sisällöstä että aiempien kurssilaisten palautteita!

Tarkka kurssi-info toimitetaan kurssille osallistuville sähköpostitse ennakkotehtävän ja sanoittamisoppaan täysversion kanssa 2 viikkoa ennen kurssia.


 

Kurssipaikan voit maksaa joko kerralla hintaan 329€ (sis. ALV 24%) tai maksamalla ensin varausmaksun 164,50€ (sis. ALV 24%) ja loput kurssimaksusta laskulla, jonka saat tämän vaihtoehdon valitessasi sähköpostilla. Huom! Kurssin kokonaishinta on molemmilla tavoilla sama ja lasku tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua, jotta oikeutesi kurssipaikkaan säilyy.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Ilmoittautuminen on mahdollista perua 19.8.2022 mennessä veloituksetta. Sen jälkeen tapahtuvasta perumisesta ei palauteta varausmaksun osuutta (varausmaksu on 164,50 € sis. alv 24%). Kokonaan perumatta jätetyistä ilmoittautumisista veloitetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan (329 € sis. alv 24%). Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen info@iisaofficial.com (esim. sosiaalisen median kautta tehtyjä peruutusilmoituksia ei huomioida).

Valitse sinulle sopiva maksuvaihtoehto alta.

Poista

Palautetta sanoittamiskurssilaisilta: *

”Opin viikonlopun aikana huomattavasti itsestäni, luovasta prosessistani ja sain rohkaisua lähteä tekemään omaa juttuani omalla tavallani. Sinulla on Iisa taito kohdata ihmisiä ja kannatella lempeydellä ja ammattitaidolla.”
”Teoriaosuudet olivat tosi mielenkiintoisia ja niistä sai hyvin käytännön vinkkejä ja työkaluja tekemiseen. Kyseisen viikonlopun aikana vain vahvistui tunne siitä, että tämän asian äärellä todella haluan jatkaa ja kehittyä.”
”Kurssi oli iso kokemus nimenomaan yhteisöllisyyden kannalta, ja tarjosi tärkeän tilan peilata omaa tekemistä ja tekijyyttä ihanan moninaisessa ympäristössä eritaustaisten ihmisten kanssa.”
”Parasta oli luonteva, avoin ja turvallinen ilmapiiri, jonka sait aikaan. Luennot olivat hyviä ja uskottavia. Olet sanoittaja henkeen ja vereen, mikä näkyy ja kuuluu kaikessa.”

* Iisa Pajulan sanoittamiskurssi Stockforsissa 3/2022

 

SIJAINTI
Kurssitila sijaitsee Helsingin Kalliossa osoitteessa Kaarlenkatu 12. Tarkempi kurssi-info toimitetaan sähköpostitse ennakkotehtävän ja sanoittamisoppaan täysversion kanssa 2 viikkoa ennen kurssia.

KURSSIN VETÄJÄSTÄ
Iisa Pajula (Iisa) on helsinkiläinen laulaja–lauluntekijä, esiintyvä artisti ja kirjoittaja. Hän on toiminut useissa rooleissa musiikin parissa vuodesta 2005: Regina-yhtyeen solistina, Johanna Kustannukselle, EMI Capitol Finlandille ja Fullsteam Recordsille kiinnitettynä, neljä levyä julkaisseena sooloartistina, ammattisanoittajana sekä erilaisissa koulutus-, mentorointi- ja luottamustehtävissä. Hän on toiminut 2012–2020 HMC Publishingille kiinnitettynä house writerina sekä opettanut sanoittamista alan oppilaitoksissa ja omilla sanoittamiskursseillaan.

Iisan sanoituksia ovat levyttäneet lukuisat suomalaiset eturivin artistit (mm. Kaija Koo, Paula Koivuniemi, Laura Närhi, Jesse Kaikuranta, Jannika B, Anna Abreu, Irina, Egotrippi, Mitra, Katri Ylander). Syksyllä 2021 julkaistiin Iisan ensimmäinen, sanoittamista ja tunneherkkyyttä omaelämäkerrallisesti käsittelevä kirja ”Itke, kirjoita, laula – Kaikki sanoittamani tunteet” (Nemo).

AIKATAULU
Muutokset aikatauluun mahdollisia.

Perjantai 2.9.

– Saapuminen klo 16:30–17 välillä

– 17–20 Kurssin aloitus ja orientoituminen viikonloppuun ennakkotehtävän purun muodossa

(Henkilökohtaiset sparrausajat klo 20–21 kurssitilassa)

 

Lauantai 3.9.

– Saapuminen 10–10:30 välillä

– 10:30–13 opetusta

– 13–15:30 lounastauko + itsenäistä työskentelyä

(Henkilökohtaiset sparrausajat klo 13:45–15:15 kurssitilassa)

– 15:30–19:30 opetusta + yhteisen päivän päätös. Opetuksen päätyttyä itsenäistä iltatyöskentelyä oman jaksamisen ja energiatason mukaan. (Kurssitila käytössä klo 21 saakka.)

(Henkilökohtaiset sparrausajat klo 19:30–21 kurssitilassa)

 

Sunnuntai 4.9.

– Saapuminen 10–10:30 välillä

(Henkilökohtaiset sparrausajat klo 9–10 kurssitilassa)

– 10:30–12 opetusta

– 12–13 lounas-/työskentelytauko (kurssitila käytössä)

– 13–15 omien sanoitusten luenta + kurssin lopetus (kurssi päättyy klo 15)

Muutokset aikatauluun mahdollisia. Tarkennettu aikataulu toimitetaan kurssi-infossa 2 viikkoa ennen kurssia.

 

 

MAKSUTAPA

Yhdessä erässä 329 €, Kahdessa erässä 164,50€ / erä (kokonaissumma 329 €)

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.