fbpx

KIRJOITA KIRJOITA! -sanoittamisviikonloppu Helsingissä (pe 30.6. – la 1.7.2023)

289,00 

(KURSSIPAIKAT VARATTU LOPPUUN! ILMOITTAUDU VARASIJALLE JA ODOTTAMAAN TIETOA SEURAAVASTA KURSSISTA TÄÄLLÄ.)

Intensiivinen sanoittamiskurssi Helsingin Lauttasaaressa (Otavantie 5) niille, jotka kirjoittavat tai haluaisivat kirjoittaa laululyriikkaa ammattimaisesti joko muille artisteille, itselleen tai molempia. Kurssilla opetellaan käyttämään omaa persoonallista kirjoittajaääntä annetuista aiheista ja rajatussa aikaraamissa kirjoittamiseen, ja se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kollektiiviseen cowrite-työskentelytavan harjoitteluun. Se sopii jo sanoittamiseen jonkin verran tuntumaa saaneille, eri tasoisille kirjoittajille.

Ohjaajana olet Iisa täysin ylivoimainen <3 Sinun persoonasi on kurssiesi ydin ja sellainen valttikortti, jota kukaan muu ei voi kopioida. Teet selkeästi töitä suurella sydämellä ja ’rakkaudesta lajiin’ – se näkyy ja inspiroi myös meitä kurssilaisia.**

Kurssilla harjoitellaan jakamaan omaa, keskeneräistä laulunkirjoittamisprosessia ryhmälle. Kurssi koostuu kahdesta intensiivisestä kirjoittamispäivästä, joista kumpikin sisältää 40-minuuttisen ryhmäsparraussession Iisa Pajulan kanssa. Kurssin ohjelma koostuu lyhyemmistä kirjoitusharjoituksista sekä toimeksiannosta (ns. liidistä) kirjoittamisen harjoittelusta. Oman valinnan mukaan kurssi voi painottua joko cowrite-työtapaan valmentavaan ryhmässä kirjoittamiseen tai yksilötyöskentelyyn. Kummassakin tapauksessa oma pienryhmä on suuressa roolissa vertaistukena ja sparrausapuna.

Kurssi alkaa perjantaina 30.6. klo 10 ja päättyy lauantaina 1.7. klo 19 mennessä.

HINTA
289€ (sis. alv 24%). Voit maksaa kurssin yhdessä tai kahdessa erässä: ensimmäinen erä maksetaan varauksen yhteydessä Iisan verkkokaupassa, ja toinen erä laskutetaan n. 2 viikkoa ennen kurssin alkua. Tutustuthan huolellisesti maksu- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista.

Hinta sisältää:

– ennakkotehtävät, ryhmäopetuksen ja kaksi ryhmäsparrauskertaa (à 40 min n. 4 hengen ryhmissä toteutettuna) kurssiviikonlopun aikana
– kurssimateriaalin ja Iisa Pajulan Sanoittamisoppaan (täysversio)
– vapaaehtoisen verkostoitumismahdollisuuden kurssilaisten kanssa suljetussa Facebook-ryhmässä
– kahvit/teet kurssitilassa

Huom. Kurssihinta ei sisällä majoitusta tai ruokailuja, joista kukin kurssilainen huolehtii omakustanteisesti.

SIJAINTI
Kurssitila Mielenlento (Otavantie 5, Helsinki) sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa metroaseman välittömässä läheisyydessä, joten sinne pääsee kätevästi suoralla metroyhteydellä esimerkiksi Helsingin rautatieasemalta. Myös parkkitilaa löytyy lähistöltä.

KAPASITEETTI
Kurssille otetaan 16 osallistujaa. Kurssille ei ole erillistä valintamenettelyä. Paikat täyttyvät siinä järjestyksessä kuin kurssipaikat varataan Iisan verkkokaupassa.

Tarkempi kurssi-info ja loppulasku toimitetaan sähköpostitse ennakkotehtävien kanssa 2 viikkoa ennen kurssia.

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT
Kurssipaikka vahvistetaan maksamalla kurssimaksun ensimmäinen erä 144,50€ (sis. ALV 24%) tai koko kurssimaksu 289€ (sis. ALV 24%) Iisan verkkokaupassa ilmoittautumisen yhteydessä. Kahdessa erässä maksavat saavat laskun kurssimaksun toisesta erästä (144,50€ sis. ALV 24%) sähköpostitse 2 viikkoa ennen kurssin alkua yhtä aikaa tarkempien kurssi-infojen kanssa. Lasku tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua, jotta oikeus kurssipaikkaan säilyy.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Ilmoittautuminen on mahdollista perua 16.6.2023 mennessä veloituksetta. Sen jälkeen tapahtuvasta perumisesta ei palauteta varausmaksun osuutta (144,50€ sis. ALV 24%). Kokonaan perumatta jätetyistä ilmoittautumisista veloitetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen info@iisaofficial.com (esim. sosiaalisen median kautta tehtyjä peruutusilmoituksia ei huomioida).

Voit maksaa kurssin yhdessä tai kahdessa erässä (jälkimmäinen erä laskutetaan 2 viikkoa ennen kurssia). Valitse sinulle sopiva maksuvaihtoehto alta. KURSSIPAIKAT VARATTU LOPPUUN! ILMOITTAUDU VARASIJALLE JA ODOTTAMAAN TIETOA SEURAAVASTA KURSSISTA TÄÄLLÄ.

 

Poista

** Lisää poimintoja vuoden 2022 ja 2023 sanoittamiskurssien palautteista:

”Pidin paljon siitä, että meillä oli valmiit liidit joista kirjoittaa. Liidikortit olivat mahtava juttu ja niiden tekemiseen oli käytetty ajatusta :)”

 

”Tykkäsin siitä, että tällä kurssilla oli mahdollisuus tehdä niin tiiviisti ryhmissä. Se antoi uutta varmuutta co-write-tekemiseen ja auttoi selkiyttämään myös omia vahvuuksia ja kehityskohteita ryhmässä toimimiseen. Ryhmätyöskentelyä helposti jännittää uusien ihmisten kohdalla etukäteen, mutta annoit tosi kivasti työkaluja ryhmäytymiseen sekä sopivasti sovellettavia vaihtoehtoja työtapoihin.”

 

”Sain varmuuden siitä, että haluan tosissani kirjoittaa lauluja työkseni. Kotiintuomisina oli valtavasti lisää motivaatiota kirjoittamiseen ja tarkempi suunta omalle tekemiselle. Kurssilta sai useamman uuden kaverin, joiden kanssa olisi tarkoitus jatkaa yhteistyötä myös tulevaisuudessa 🙂 Ihan mielettömän ihana kokonaisuus!”

 

”Iisalla on taito avata biisin kirjoittamista ihan erityisen inspiroivalla ja lähestyttävällä tavalla! Yhdessä viikonlopussa syntyi lempeä luovuuden kupla, josta en olisi halunnut poistua arkeen.”

 

”Kurssilla yllätti positiivisesti sen rento ilmapiiri ja kuinka kaikki otettiin lämmöllä vastaan. Vastaavanlaista en ole hetkeen kokenut joten siitä suuri kiitos.”

 

MAKSUTAPA

Yhdessä erässä 289 €, Kahdessa erässä 144,50€ / erä

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.